Storyflight - Vi giver din historie vinger!

Om Storyflight


Storyflight blev grundlagt i det herrens år 2020.


Hovedidéen er at kunne levere alternativt social media content - men vi kan dog også levere traditionelt content; Almindelig droneflyvning, interviews, produkt videoer mm.


Priser


Det er meget svært at fastsætte en pris på hvad en opgave vil koste, da det kan variere i kompleksitet, mandetimer og udfordringer. 

En traditionel DJI kamera drone som de fleste bruger er i bund og grund en flyvende robot. Du fortæller den at den skal flyve frem, og så gør den det. Du slipper kontrollen - og så holder den positionen.


De droner vi flyver med, kræver 100% styring og gør kun hvad der bliver bedt om - hvis man slipper kontrollen, styrter den. Derfor er det færdige resultat en direkte faktor af pilotens evner  - og det er jo også en medvirkende faktor i prisen.


Der opereres normalt med en leveringstid på 5 dage inklusiv planlægning, filmning, klipning og efterfølgende tilretning - men vi har udført hasteopgaver inklusiv levering på under 24 timer. 


I alle vores tilbud indgår, at copyright er betalt til lydspor, og at I ejer alt det færdige materiale, samt at I kan få råmaterialet udleveret uden ekstra omkostninger.


Men vi er altid klar på en samtale om jeres behov - og først der kan vi for alvor tale om en reel pris - en pris der selvfølgelig justeres op eller ned i forhold til opgaven og det forventede resultat.


Så skriv eller ring. Det er den bedste metode, for ofte har vi udstyret i forvejen, og samtidigt åbner en samtale ofte op for nye muligheder, og nye vinkler på det ønskede.


Udstyr


Udover de specialbyggede kameraer der bruges på dronerne, kan vi også tilbyde at filme med et Blackmagic 4k cinema kamera. Vi har også alt udstyr til interviews, action, og rolige filmiske skud.


Sikkerhed


Vi går meget op i sikkerhed. De droner der bruges er små - den mindste vejer 193 gram, og den største ca 700 gram. Alle dronerne, uden undtagelser har beskyttere på ved propellerne, så de ikke kan ramme noget ( biler, børn, etc ) . Udover det pakker vi gerne dronerne ind i skum, som vi bl.a gjorde det hos Ferrari, for at undgå eventuelle ridser ved dyre objekter.


Vi er eftertænksomme, gode til at planlægge, og går meget op i at opgaven bliver løst på en sikker måde, men har dog altid plads til et smil og et grin undervejs.


Fokus


Der holdes fokus hele vejen igennem - ikke kun når opgaven skal sikres, eller pengene er betalt. Vi stopper ikke før i er helt tilfredse med produktet . Det er trods alt vigtigt for os, at have et resultat vi kan fremvise med stolthed.


Loyalitetsrabat?


Naturligvis ser vi gerne tilbagevendende kunder, derfor har vi et simpelt tilbud; Jo mere i bruger os, jo billigere bliver det i længden.